Kommo-Visual-merchandising
KOMMO - MAKING SHOPS AND PEOPLE BETTER

Visual merchAndising

Rett vare på rett sted til riktig tid - tenker du kommersielt nok? Vi hjelper deg med varekommunikasjonen mellom produkt og forbruker.

Vi optimalserer din butikk.

Det er mange hensyn å ta når man vurderer butikkflaten. Har du rett varer på rett sted, er innredningen godt nok utnyttet, er varene eksponert i henhold til målgruppe? Vi hjelper bedrifter med en inngående praktisk tilnærming der vi går igjennom kortsiktige og langsiktige løsninger.

Bruk av butikkflaten
Hver hyllemeter skal dekke kostnader og gi et overskudd - vi går igjennom bruk av butikkflaten og vurderer hele veien om rett vare er på rett sted
Kundeopplevelse
Hvordan opplever kunden butikken og hvilke tiltak må til for at kunden skal forstå din butikk?
Produktforståelse
Rett vare på rett sted! Butikken må varelegges i riktig rekkefølge og ikke minst må vi ha stålkontroll på varekost og inntjening.
Visual Merchandising
Den visuelle opplevelsen av butikken er svært viktig uansett hva slags konsept man etterstreber.
Resultatoppnåelse
Vi jager resultater! Rekorden hittil er 116% økning ved å rokkere om på avdelinger - slår vi den hos deg i år?

Eksponering i praksis - ikke bare prat men hands on.

Vi jobber med alle typer butikker, bransjer og merkevarer. I tillegg til opplæring tar vi oppdrag i butikk for å hele tiden holde fingeren på pulsen i detaljhandelen.

Vil du vite mer?

Ta kontakt med oss ved å fylle ut et enkelt skjema - eller bare kontakt oss på 90 84 17 86.

Bestill time!
Kommo-Samarbeider-med-Color-Line-AS
Category & Purchase Director, Color Line AS

«Color Line har jobbet med Mette siden høsten 2016. Utgangspunktet var hjelp til eksponering av klær, men vi utvidet samarbeidet ganske raskt. Nå bruker vi Mette også til salgs- og servicetrening innen alle våre butikk-kategorier, samt som konsulent på ombyggingsprosjekter, fornying av kommunikasjon etc. Mette tilnærmer seg våre ansatte på en pedagogisk og oppmuntrende måte. Hun er faglig veldig sterk, og oppnår stor tillitt i sitt arbeid. Omsetningen på klær & accessoirers har økt betydelig med Mettes hjelp. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet, og kan på det sterkeste anbefale Mette og Kommo.»

Personalutviklingssjef - Eurosko AS

«Mette har en unik evne til å snakke så folk skjønner det. Men lun humor og sine gode menneskelige egenskaper, formidler hun fag på en glimrende måte. Faglig er hun meget sterk, og har veldig god forståelse for sammenhengen mellom det visuelle, selgerrollen og resultater. Mette er kreativ og ny-tenkede, og hun får min varmeste anbefaling.»

Med våre kunder jobber vi med merker som: