Mette-Syversen-Kommo
Kommo-Logo-Pink
Daglig leder og eier
Mette Cecilie Syversen
ERFARING
Tjuefem år I retail.

Mette har rettet sitt engasjement mot der slaget faktisk står - i butikken. Praktisk opplæring innen eksponering, salg & service med gjennomførbare endringer er noe alle som jobber i butikk kan forholde seg til. Det gir motivasjon
og inspirasjon i hverdagen!

I tilegg til opplæring er vi glødende opptatt av det visuelle i butikkene og tar på oss oppdrag innen dette feltet. Ta gjerne en titt i vårt galleri for å se utførte jobber.

Vi samarbeider også med noen av landets beste designere i Solgård Design AS og Sanzero Designbyrå på både kampanjemateriell, pakningsdesign og nettsider. Vi leverer totalløsninger med gjennomføring fra A til Å.

Erfaringsgrunnlag:
Kurs og opplæring innen eksponering salg & service i Norge, Sverige og Danmark
Kunder vi jobber med:
Color Line, Spectrum Brands, Ski Bygg, Retailhouse AS, Adek design & expo AS

KOMMO AS ble startet våren 2017 av Mette Cecilie Syversen. Byrået fikk en flying start og jobber nå med selskaper som Color Line, Retailhouse og Spectrum Brands. Vi er brennende opptatt av praktisk opplæring av visual merchandising samt salg & service i butikk, der det skjer, slik at personalet raskt kan omsette læring til resultater.

1
Engasjert
Det beste hos deg er
det viktigste for meg.
2
Motivert
Å finne ny motivasjon  
gjennom nye løsninger.
3
Grundig
Alle vinklinger må vurderes
for et godt resultat.

Vi mener at salg & service går hånd i hanske med god eksponering og med det jobber vi primert praktisk - i butikk der det skjer. Da er vi hands on problematikken med en gang og kan gjøre raske endringer. Vi er opptatt av at alle vi jobber med skal bli motivert selv de med lang fartstid, men også nye medarbeidere som som trenger å trygges i sine nye roller. Butikkdrift er et evig eksperiment der alt vi gjør er med sterkt fokus på økt omsetning.

Mine samarbeidspartnere:
Solgård design og Sanzero Designbyrå
Solgaarddesign

Solgård Design er et designbyrå drevet av Jannicke og Øivind Solgård-Jensen. Jannicke har solid kompetanse og 20 års lange erfaring innen pakningsdesign, merkevarebygging, retail, pos og profilutvikling for dagligvarebransjen.

www.solgarddesign.no
Sanzero Designbyrå

Sanzero Designbyrå er en total-leverandør innen markedsføring. Vi designer løsninger til trykk, digital og web og tilfører merverdi, særpreg og tydelighet gjennom strategi,
design og programmering.

www.sanzero.no